за нас

прекрасно трансформирачко искуство во кујната со генерации

Профил на компанијата

Нашата компанија која го започна својот комерцијален живот во 1977 година со увоз на калај од не’рѓосувачки челик, со својата фабрика од 10.000 м2 лоцирана во Измир Турција, продолжува како производител на индустриска опрема за кујна од не’рѓосувачки челик и болнички мебел. Исто така, работи во овие региони и соседните земји со изложбени салони и магацини кои се наоѓаат во Казакистан, Белорусија и Македонија.

Нашата визија

Нашата визија е да бидеме меѓународно призната компанија според меѓународни стандарди следејќи ги современите и современите иновации што ќе бидат земени како пример од другите институции.

Нашата мисија

Нашата мисија е да обезбедиме висококвалитетна опрема за нашите клиенти од сите сегменти на општеството, да понудиме квалитативни услуги, да и служиме на нашата земја преку создавање можности за работа во секторот и исто така да обезбедиме постојан развој на нашиот персонал.

Нашите квалитетни цели

Best Quality

Best Offers

Secure Payments

од 1977 година правејќи трансформации

Shopping Cart