Производи со најдобар квалитет

Внесување на уметноста во срцето на вашата кујна

За нас

Нашата компанија која го започна својот комерцијален живот во 1977 година со увоз на калај од не’рѓосувачки челик, со својата фабрика од 10.000 м2 лоцирана во Измир Турција, продолжува како производител на индустриска опрема за кујна од не’рѓосувачки челик и болнички мебел. Исто така, работи во овие региони и соседните земји со изложбени салони и магацини кои се наоѓаат во Казакистан, Белорусија и Македонија.

Врвна продажба

 • ГРЕЈНА ПЛОЧА

  PC-02

  ден43,260.00
 • ФРИЖИДЕР ЗА МАРКЕТ

  SLD-06

  ден123,600.00
 • ФРИЖИДЕР ЗА МАРКЕТ

  ST-2000

  ден247,200.00
 • ВОК ШПОРЕТ

  AWO-470

  ден35,226.00
 • ШПОРЕТ

  AGK-1270

  ден153,573.00
 • КОНВЕКТОМАТИ

  LEV420XV

  ден148,320.00

Нашите производи

 • Алатки за мали куќи

 • Сет садови

  45014

 • Сет садови

  45044

 • Сет садови

  45044

 • ПОМОШНА ОПРЕМА

  600321

  ден44,496.00
 • ПОМОШНА ОПРЕМА

  600330

  ден63,036.00
 • ПОМОШНА ОПРЕМА

  600337

  ден66,126.00
 • ПОМОШНА ОПРЕМА

  600392

  ден41,097.00
Shopping Cart