АВТОМАТСКА МАШИНА за кафе

Екран на допир лесен за употреба
Способност да заштедите 30 видови производи
Идеален систем за греење и пенење на млеко
Гарантира топлина и крем

Лесен и брз систем за чистење
Благодарение на Обезбедете хигиена
Благодарение на инфрацрвените сензори
Предупредува кога резервоарот за пулпа е полн
Автоматска апсорпција на вода
Опција за поврзување на трошоци
Објект за пред-подготовка
Екран на допир
Капацитет на контејнер со грав 1200гр
Мал резервоар: 2L / голем резервоар: 8L
220V 1500 -1700W
Големина: 410 * 500 * 580

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart