КАНИЛ ТРОН КОФЕЈСКА

ден46,125.00

Cunill Tranquilo Tron Digital On Demand
Мелница за кафе темперирано,
Опрема за мелење челик со дијаметар од 60 mm.

Availability: 100 in stock

Повеќејазичен екран на допир
контролен панел, дигитален дисплеј 1 или 2 свежи
мелено кафе или континуирано мелење
опции. Вкупно или делумно кафе
бројач. Нераскинлив, отпорен на деформација
контејнер со грав изработен од материјал
Контејнер со грав на температура до 90 ° C
погоден за миење во машина за миење садови
270 W – 50/60 Hz
2600 вртежи во минута Ниво на работен звук: 77 dB
Капацитет на јадрото на јадрото: 1,20 кг
Тежина: 8 кг

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart