МИКСЕРИ/БАР БЛЕНДЕРИ

ден101,235.00

Боја: Бела
Капацитет на бункер од 5,3 литри
контрола на брзината
Сад од не’рѓосувачки челик
Отстранлив безбедносен екран овозможува подигнување и спуштање на бункерот.
Планетарен систем заштитен со вода (електрични контроли IP55, општа машина IP34).
Моќност: 500 вати

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart