РЕТРО МИНИ БАР

ден24,102.00

Минибар
Капацитет (Lt): 38
Гас за ладење: Систем за апсорпција
Опсег на температура: 10 – 14 ° C
Потрошувачка на енергија:
Напон (V / Hz): 220-240 / 50-60
Моќност (Ш): 250
Нето тежина (кг): 19
Мерка за пакување. (мм): 400х470х560
Цена: 390 €

Category:

Системот за апсорпција е најстарата технологија за ладење во светот. Да се добие циклус на ладење; Два елементи се апсорбираат едни со други и се користи инертен гас за притисок. Оваа мешавина под притисок се загрева со кој било извор на топлина; Обезбедена е фазна промена на гасот на амонијак во системот и е обезбедено ладење.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart