СЕНОКС-ФИЛТЕР ПРОИЗВОДСТВО ЗА КАФЕ

Апарат за кафе филтер Сенокс
18 литри на час
нерѓосувачки челик со висок квалитет

Време за подготовка на кафе 6 мин
Лесен за употреба и чист
ергономски дизајн
Може да се користи одделно
топли плочи
220V – 1N
18 Lt – 144 Куп / Куп / час
190 * 370 * 433мм
1 чаша со производот
Садот е испратен.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart