Соковник од портокал Senox S10

ден15,966.00

Со својот ергономски и посебен дизајн

Се произведува како единствен модел.

Се произведува за сериска и честа употреба.

Посакуван со апарат за стегање со 2 големини

со големина на цитрус може да се сочи.

Моторот работи силно и брзо.

Тоа е електричен производ.

со посебен дизајн на цедилка

спречува јадрото да помине низ.

може да се отстрани ако сакате

пулпа од агруми може да се оцени.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart