Хамилтон Бич Ринсер BCR100

Отпорен на поликарбонат;
4 чаши за вшмукување
2,5 стапки / 0,7 м? Флексибилно 3/8 “/ 10мм (ID)
армирана цевка со ротирачка градина
црево (GHT)
Притиснете подолу за да активирате
Не е потребна електрична енергија
Брзина на проток: 2,25 gpm (@ 60 psi)
Тежина: 0,5 кг (1,2 кг)
Гаранција: 1 година делови и работна сила

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart