Компактна машина за топло чоколадо со послужавник од 3 литри.
Садот е транспарентен и може да се отстрани.
Лесно може да се стави во фрижидер преку ноќ.

Чистење на вертикалната славина и
лесно се расклопува Супа или зеленчук
Исто така совршен за каша. Исто така, затнување
Опремен со вертикална славина што спречува
Лесни и компактни, помали бизниси
Таа е погодна за
Исто така погоден за чоколадо.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart