M402E

ден53,148.00

Дефиниција: Електрични
Капацитет: 8×25
Површина за готвење (мм): 510×510
kW: 8
Напон: 400V
Нето димензии (мм): 765х735х585
Димензии на пакетот (мм): 795x765x600
Нето маса:

Нашите рерни можат да зготват пици во класичен италијански стил една по друга без да застанат;
Специјално изолирано тело на печката
Лесен и практичен кориснички интерфејс
Силен осветлен дизајн на кабината
Структура погодна за употреба во секоја кујна

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart