AEF-460

ден44,187.00

Дефиниција: Електрични
Капацитет (Lt): 9
Напон: 400V
kW: 7,5
Нето димензии (мм): 400x600x300
Димензии на пакетот: 470x690x510
Нето тежина: 25

• Изработени од не’рѓосувачки челик
• Тој е долготраен, лесен за чистење и хигиенски со конструкцијата на лимови од не’рѓосувачки челик.
• Има ергономски дизајн кој му овозможува удобност на корисникот од секој поглед.
• Постои ограничен термостат
• Има карактеристика на лесно чистење благодарение на подвижниот отпор.
• Постои петел за одвод.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart