AEF-860

ден111,032.00

Дефиниција: Електрични
Капацитет (Lt): 2X9 LT
Напон: 400V
kW: 15
Нето димензии (мм): 800x600x300
Димензии на пакетот: 870x690x600
Нето тежина: 41

• Изработени од не’рѓосувачки челик
• Тој е долготраен, лесен за чистење и хигиенски со конструкцијата на лимови од не’рѓосувачки челик.
• Има ергономски дизајн кој му овозможува удобност на корисникот од секој поглед.
• Постои ограничен термостат
• Има карактеристика на лесно чистење благодарение на подвижниот отпор.
• Постои петел за одвод.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart