AEI-490S

ден43,180.00

Производ: Скара
Дефиниција: Електрични
Плоча: Рамен
САР Цена: 400
kW: 6,9
Нето димензии: 400x900x300
Димензии на пакетот: 470x1020x600
Нето тежина: 69

• Изработени од не’рѓосувачки челик.
• Со својата конструкција на не’рѓосувачки челик е долготраен, лесен за чистење и хигиенски.
• Има ергономски дизајн кој му овозможува удобност на корисникот од секој поглед.
• Достапни се опции за ТНГ и НГ
• Горилници дизајнирани за рамномерно готвење на површината на плочата.
• Бидејќи површината на плочата е навалена, маслата на неа се испуштаат со фиоката за одвод на масло.
• Моделите AGI – 890 S имаат две посебни славини за гас.
• Благодарение на користената преносна запалка, запалката не е оштетена од топлина.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart