ALI-490-S

ден46,968.00

Производ: Скара со Лаваш
Дефиниција: Гас
SarPrice: ТНГ 0,827 кг / ч NG 1,250 м³ / час
kW: ТНГ 10,5 NG 11
Нето димензии (мм): 400x900x300
Димензии на пакетот (мм): 470x1020x600
Нето тежина: 89

Изработени од не’рѓосувачки челик
• Тој е долготраен, лесен за чистење и хигиенски со конструкцијата на лимови од не’рѓосувачки челик.
• Има ергономски дизајн кој му овозможува удобност на корисникот од секој поглед.
• Безбеден вентил, пилотот е врел
• Одлеаноците се дизајнирани да спречуваат капење на масло на мијалникот.
• Достапни се опции за ТНГ и НГ
• Горилници што се отстрануваат
• Контејнерот за масло се наоѓа на дното
• Врвот на скарите е обвиткан во косиот начин.
• Површината за готвење е подвижна во 2 фази
• Благодарение на користената преносна запалка, запалката не е оштетена од топлина.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart