BBL-03

ден30,117.00

220-240V / 50Hz, 1500W Моќност на моторот
2,0 L Пластика со голем капацитет на храна
тегла Перформанси за мешање со големи задачи
Едноставна работа со ниски звуци под 80dB
Апликација за влажно мешање и суво мелење.
Безбедносен уред, кога теглата се вади
автоматски се исклучува.
Издржливи сечила со 6 лисја 304ss
дроби мраз за неколку секунди.
Ултра-низок шум и триење
густа гумена подлога.

Availability: 200 in stock

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart