BBL-04

• 1.5L нераскинлив бокал од поликарбонат
• Отстранлив капак за додавање храна,
Капак отпорен на истурање.
• Вклучено-исклучено со функција за променлива брзина и пулс.
• 30,000+ вртежи во минута за да ги помешате најтешките состојки.
• Систем за брановидно движење со посебен дизајн на сечилото.
• Издржлив метален погон и навртка за задржување.
• Со измама за обработка на подебели мешавини.
• Капка сапун за садови и
брзо самочистење со топла вода
• Сите делови што можат да се отстранат се безбедни за миење садови.
• Систем за прекумерно струење и заштита од прегревање на моторот.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart