BBL-05

Мотор од 3,8 pcak коњски сили.
Макс. 21. нераскинлива тегла Поликарбонат или
Тегла без БПА.
8- Функција на пулсот и претходно програмирано поставување на брзината
Програмабилен за DIY циклуси
Осветлен дисплеј и интерфејс на копче.

Куќиште за погон од не’рѓосувачки челик и не’рѓосувачки челик.
• Сите делови што можат да се отстранат се безбедни за миење садови.
• Систем за прекумерно струење и заштита од прегревање на моторот.
• Екстремно ниско заштитен шум
Сите горенаведени единици се компатибилни со 220-240V / 50Hz.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart