BREVILLE / SAGE SCG600

ден39,975.00

Темперамент со дијаметар од 64 мм
Челични запчаници за мелење.

Availability: 100 in stock

14 кг кафе на час
моќност на мелење
Способност за прилагодување на микрометријата
Можност Тип кафе, мелење на јадрото
погоден за продажба.
Димензии: 190x330x560 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart