BS-01 Стерилизатор Senox

ден12,360.00

Овозможува хигиена со убивање на микроби со ултравиолетова светлина
Темпиран 120 ‘
Моќност 15W
Големина 55x60x12
Закопчана врата
Плексиглас врата од 6 мм
Врата од каросерија од не’рѓосувачки челик
10 канали на сечилата според капацитетот на сечилото
Цена:

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart