CASO 1848 ФИЛТЕРСКА МАШИНА за кафе со мелење

Простор со интегрирана мелница

заштеда на пари

компактна машина за кафе

Моќни 600 вати

Вклучувајќи автоматски 30 мин. жешко задржи функција

Исто така, се користи мелено кафе во прав

ЛЦД-дисплеј со часовник и тајмер

Прилагодување на вкусот на кафето

Две различни степени на мелење за

Вклучувајќи практичен стаклен бокал

Практичен, интегриран постојан филтер

Лесни за читање скали

интегриран резервоар за вода

Автоматско исклучување по 30 минути

Целосно отстранлив

пиварска единица и

лесно чистење со мелница

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart