CPG – 101

ден115,750.00

Внатрешна температура (° C): -2 / + 8
Димензии (мм): 710х810х2100
Капацитет (Lt): 285
Ладилно средство: R134
Нерѓосувачки спецификации .: 430
Изолација околу .: 60
Температура на околината (° C): +43
Напон (V / Hz): 220-240 / 50-60
Моќност (Ш): 7568
Димензија на пакување (мм):

Category:

• Сите површини се не’рѓосувачки челик.
• Патентиран естетски дизајн.
• Голем внатрешен волумен.
• Отпорност на системот против кондензација на вратите на сите модели.
• Фиксирани врати за затворање од 45 °.
• Изолација од полиуретан „ОЗОНСКО ПРИЈАТЕЛСКО“ дебела 60 мм.
• Прилагодливи внатрешни полици со пластична обвивка.
• Внатрешно тело со 40kg / m³ густина, што овозможува заштеда на енергија благодарение на неговата топлинска изолација.
• Без CFC-еколошки ладилно средство R134a.
• Вентилиран компресор што се одвојува.
• Врата за кондензација на гас.
• Ладење на системот за вентилатор.
• Неоксидиран антибактериски испарувач на бакарна цевка насликан со алуминиумски панел.
• Екран контролиран од одмрзнување со електронско прилагодување на температурата.
• Одлика на фрижидер со капацитет на када Gn 2/1

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart