CUNILL MILL

Капацитет на јадро-бункер: 1 кг. Димензии: 170x340x410 mm 60мм дијаметар темперамент Челични запчаници за мелење.

Брзина на моторот: 1300/1600 вртежи во минута Дозер за мелено кафе Капацитет: 300 гр. Прилагодување на дозата во опсег од 5-12 гр 0-500 гр кафе Мелење за 6 минути 30 минути нон-стоп способност за работа Пластично црно тело. Моќност: 270 вати Потекло: Шпанија

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart