DF-200

ден30,900.00

Внатрешна температура (° C): OKОКЕР
Капацитет (Lt): 200
Ладилно средство: R600
Изолација околу .: 60
Температура на околината (° C): +43
Напон (V / Hz): 220-240 / 50-60
Моќност (Ш): 250
Димензии на пакувањето (мм): 765x765x840

• Сиво покриен лист
• Производот може да се користи како ладилник и замрзнувач по желба.
• Робусна конструкција за тешка употреба
• Телото отпорно на корозија изработено од претходно обложено лим
• Тропски за високи континентални под-средини
• Капак што може да се заклучи
• Модели со поголем капацитет со двојни врати за да се спречи загубата на ладење
• Тешки тркала
• Вдлабнати рачка за модели со една врата
• PUF изолација со висока густина за подобро време на задржување
• Висок енергетски ефикасен компресор
• Помошни кондензатори за побрзо полетување
• Индикатор за моќност и функција на компресорот

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart