DROHERIA MCD4

Микрометрика без чекор

Систем за регулирање

Лесно прилагодување

Способност за брзо одржување

Погоден за сите снимки на кафе

Нов излив со држач за пакување кафе

Алуминиумско тело и стапала.

Запчаник

Прав тип 65-75-85 мм

Зацврстен челичен материјал

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart