DS-AS-01

ден43,260.00

ТОПЛО-СТУДЕН ТРЕТМАН
Капацитет на топла вода: 1,2 LT
Капацитет на ладна вода: 3,2 LT
Капацитет на греење: 5 литри / час
Капацитет на ладење: 2 литри / час
Ладилно средство: R134
Нето димензии: 335x340x1110
Напон (V / Hz): 220-240 / 50-60
Нето тежина: 15

• Напон: 220V-240V
• Потрошувачка на електрична енергија (ладна): 11OW
• Материјал за резервоар за ладна вода
• 304 квалитетен монолитен котел за вода
• Опсег на класа на ладна вода: 6-8 Ц.
Вид на ладење: ладилен компресор R134a еколошки
• Потрошувачка на електрична енергија (топла): 500-600W
• Материјал за резервоар за топла вода
• Цврст нерѓосувачки челик со квалитет 304
• Опсег на топла вода: 85-95 С.
• Гарантен период: 1 ГОДИНА

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart