DT-400

ден86,250.00

Внатрешна температура: + 2 / + 8
Капацитет (Lt): 400
Ладилно средство: R290
Температура на околината (° C): +43
Напон (V / Hz): 220-240 / 50-60
Моќност (Ш): 310
Димензии на пакувањето: 1328x629x1300

• Алуминиумска рамка
• Брава за камери
• Кошница од 7 за чинии за сладолед
• Калено ниско-е рамно стакло
• ЛЕР внатрешно осветлување за прикажување на сладоледи
• Алуминиумско релјефно внатрешно тело
• 2 не-сопирачки, 2 подвижни тркала со сопирачка
• Механички термостат
• Систем за испуштање вода
• Пакување со картонска кутија и дрвена палета

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart