JET514

ден454,230.00

Капацитет: 30
Моќност: Микрофон. 1400W кон. 2700W
Моќност на мрежата: 800W
Димензии: 489x673x460

Конвекција: – 2700W
Микробранова печка – 1900w
Опција за готвење во четири фази
Работа на допир за допир за конзистентни резултати
Зачувува до 100 ставки од менито
УСБ-порта компатибилна со стандардни флеш-уреди
Вратата се отвора за 90 степени за пристап до празнината на рерната
Позиција на една полица за оптимални резултати во готвењето
Врати и внатрешност од не’рѓосувачки челик
Филтер за воздух што може да се отстрани, чисти
Потсетникот за чист филтер ги штити компонентите на рерната
Моќност: 240V; 50Hz 15A; единечна фаза
Димензии: 502x660x160mm [h]
Тежина: 43 кг

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart