LEV1035XV

ден129,780.00

КОМПАТИБИЛНОСТ: ALFA1035

Робусните и компактни професионални шкафови за прочистување на Smeg Foodservice се идеални за одржување на топли производи и слатки. Сите се модуларни со Smeg пикадо, шест и десет ленти со конвекциски печки и се достапни за таблички 600x400mm и 435x320mm

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart