M1201EJ

ден29,046.00

Производ: Генератор на парна рерна
Дефиниција: Електрични
Капацитет:
Површина за готвење (мм):
kW:
Напон:
Нето димензии:
Големини на пакет:

• Специјално изолирано тело на печката
• Лесен и практичен кориснички интерфејс
• Силен осветлен дизајн на кабината
• Стакло од кабината за отворање навнатре, заштеда на простор и лесно чистење со својата посебна структура на отворање.
• Структура погодна за употреба на countertops
• Ефикасни апликации за готвење храна со генератор на пареа (по избор).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart