M1202E

ден260,890.00

Производ: РЕМЕН СО КАМЕНСКА ОСНОВА РЕРНА
Дефиниција: Електрични
Капацитет: 4x (40×60)
Површина за готвење (мм): 1250×850
kW: 11,25
Напон: 400V
Нето димензии: 1575x1100x395
Димензии на пакетот: 1600x1130x450

• Специјално изолирано тело на печката
• Лесен и практичен кориснички интерфејс
• Силен осветлен дизајн на кабината
• Стакло од кабината за отворање навнатре, заштеда на простор и лесно чистење со својата посебна структура на отворање.
• Структура погодна за употреба на countertops
• Ефикасни апликации за готвење храна со генератор на пареа (по избор).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart