M401E

ден34,608.00

Дефиниција: Електрични
Капацитет: 4×25
Површина за готвење (мм): 510×510
kW: 4
Напон: 230V
Нето димензии (мм): 765х735х355
Димензии на пакетот (мм): 795x765x400
Нето маса:

Нашите рерни можат да зготват пици во класичен италијански стил една по друга без да застанат;
Специјално изолирано тело на печката
Лесен и практичен кориснички интерфејс
Силен осветлен дизајн на кабината

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart