M501E

ден42,642.00

Дефиниција: Електрични
Капацитет: 4×30
Површина за готвење (мм): 615х615
kW: 5
Напон: 230V
Нето димензии (мм): 870x840x405
Димензии на пакетот (мм): 900x870x435
Нето маса:

Нашите рерни можат да зготват пици во класичен италијански стил една по друга без да застанат;
Специјално изолирано тело на печката
Лесен и практичен кориснички интерфејс
Силен осветлен дизајн на кабината
Структура погодна за употреба во секоја кујна

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart