M602E

ден141,512.00

Дефиниција: Електрични
Капацитет: 12×30
Површина за готвење (мм): 920×620
kW: 12
Напон: 400V
Нето димензии (мм): 1170x840x715
Димензии на пакетот (мм): 1200x870x750
Нето маса:

Нашите рерни можат да зготват пици во класичен италијански стил една по друга без да застанат;
Специјално изолирано тело на печката
Лесен и практичен кориснички интерфејс
Силен осветлен дизајн на кабината
Структура погодна за употреба во секоја кујна

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart