MYPRO

ден173,040.00

Дефиниција: Фен за перење алишта
Капацитет: 8 кг
Напон: 220 / 50Hz
Нето димензии: 680х800х1910

А + + + Ниво на енергија
• Автоматска контрола на сушење
• Конструкција на кондензаторот за која не е потребен оџак
• Пред и горен челик од не’рѓосувачки челик
• 1 година гаранција за индустриска употреба

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart