MYPRO

ден154,500.00

Дефиниција: Перење алишта
Капацитет: 8 кг
Напон: 220 / 50Hz
Нето димензии: 680х800х1910

• А + + + Ниво на енергија
• 16 програми за перење
• Специјални програми за миење
• Поврзување со топла и ладна вода
• Пред и горен челик од не’рѓосувачки челик
1 година гаранција за индустриска употреба

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart