PBW-400 (Бардак Јикама)

ден67,980.00

• Телото, котелот и резервоарот за перење од не’рѓосувачки челик
• Монолитен хигиенски резервоар за перење со заоблени агли
• Капацитет на перење од 35 корпи на час (димензии на корпи 50смх50см)
• 2,8 литри потрошувачка на вода за секој период на перење
• Автоматска и лесна за употреба контролна табла
• 3 различни програми за перење што може да се изберат претходно (60-90-120 сек.)
• Заштеда на енергија, детергент и употреба на вода
• Рацете за перење се достапни во не’рѓосувачки челик и армиран полипропилен (ПП)
• Лесно стартување; Пополнување и загревање на вода со еден допир на котли и резервоари за миење
• Целото тело е изолирано и има IPX5 заштита од вода.
• Систем за вентили што спречува водата во машината да се врати на инсталацијата.
• Температура на вода за перење 55-60 ° C
(под услов водата за храна да биде најмалку 2 бари и на температура од 50 ° C)
• Температура на вода за плакнење 80-85 ° C (под услов водата за храна да биде најмалку 2 бари и 50 ° C)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart