SAGE BES875BBS BARİSTA EXPRESS кафе за машина

Без стаклена чинија
Има безбедност од капење

Моќност (Ш) 1850 година
Пијалок Еспресо
Кафе во прав тип на кафе
Сива боја
Без звучно предупредување
Постои безбедност на истекување на вода
Систем за филтрирање вода Да
Капацитет на вода (ml) 2000 година
Има индикатор за нивото на водата
Млеко браќа Да
Производ сива боја

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart