SAGE SCG820 BSS мелница за кафе

ден49,969.00

нерѓосувачки челичен конусен мелница за мелење
Кога ја менувате големината на мелењето
дозата се поставува автоматски.

Availability: 50 in stock

Директно до филтерот и рачката по ваш избор
дозирање без раце, избран шут или
Се прилагодува според бројот на очила.
Херметичка комора, голем LCD дисплеј,
Капацитет на мелење до 12 чаши
Капацитет на хопер: 450 грама
Најдобро еспресо со најгрубо зрно
До поставката за француски печат Grind
60 Подесувања за фино мелење
Напон: 220 – 240
VoltPower: 165 вати
Димензии: 214x 160x 389 mm
Материјали: Не’рѓосувачки челик со пластична чинија

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart