BBL-02

220-240V / 50Hz, 1500W Моќност на моторот
2.0 L Пластична тегла со голем капацитет за храна
Перформанси за мешање со големи задачи
Едноставна работа со ниски звуци под 80dB
Апликација за влажно мешање и суво мелење.
Безбедносен уред, кога теглата се вади
автоматски се исклучува

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart