SNX-17-ESB

ден22,497.00

Терма ламба со суспендиран тип
Прилагодлив спирален кабел (800-1600 mm)
Инфрацрвена ламба за греење од 1х150 вати
Со прекинувач за вклучување / исклучување
220/230 V; 200 вати

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart