SNX-PAN 202

ден145,230.00

Единица за обложување
Енергија: 380V 50Hz
kW: 0,18
Капацитет на резервоар:
Капацитет на нафта:
Капацитет за готвење: 1 мин. / 5 кг
Тежина: 50 кг
Димензии: 930х700х800
Цена: 2350 €

Нерѓосувачко тело и котел
Механизам за просејување брашно
просејно брашно
Систем за итни случаи на запирање на моторот

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart