SNX1015PD

ден504,362.00

Фрајзер под притисок
Енергија: 220-240V-380 50Hz
kW: 6
Капацитет на резервоар: 33
Капацитет на нафта: 15
Капацитет на готвење: 8 минути 4 кг 30 кг / час
Тежина: 75 кг
Димензии: 425х780х1090

Нерѓосувачко тело и котел; алуминиумски капак
Термостатска контрола на температурата; контрола на притисок
Автоматска филтрација на масло
Екран на дигитален контролен панел 128×24
Сензор PT-100; режим на подготвеност
Прилагодливи 5 различни програми за готвење
Звучно и визуелно предупредување

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart