SNX518

ден135,960.00

Фрајзер под притисок
Енергија: 220-240-380V 50Hz
kW: 4
Капацитет на резервоар: 20
Капацитет на нафта: 8
Капацитет на готвење: 8 минути 3 кг 22 кг / час
Тежина: 25 кг
Димензии: 420х625х500
Цена: 2200 €

Нерѓосувачко тело и котел
алуминиумски капак
термостатска контрола на температурата
Безбедносен вентил за контрола на телесната тежина
електронски тајмер
внатрешен отпор
Звучно и визуелно предупредување

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart