TPS-62

ден97,970.00

Dimensions (mm): 1500x600x850
Capacity (Lt): 285
Refrigerant: R134
Stainless spec.: 430
Insulation ca.: 60
Ambient temperature (°C): +43
Voltage (V/Hz): 220-240/50-60
Power (W): 568

Category:

• Сите површини се не’рѓосувачки челик.
• Заоблена работна плоча со 60 см назад.
• Патентиран естетски дизајн.
• Голем внатрешен волумен.
• Отпорност на системот против кондензација на вратите на сите модели.
• 45 ° фиксирани врати што се затвораат самостојно.
• Изолација од полиуретан „ОЗОНСКИ ПРИЈАТЕЛ“ дебела 60 мм.
• Прилагодливи внатрешни полици со пластичен слој.
• Внатрешно тело со 40kg / m³ густина, што заштедува енергија благодарение на неговата топлинска изолација.
• Ладилно средство за ладење R134a без CFC.
• Вентилиран компресор што се одвојува.
• Врата за кондензација на гас.
• Ладење на системот за вентилатор.
• Неоксидиран антибактериски испарувач на бакарна цевка насликан со алуминиумски панел.
• Екран контролиран од одмрзнување со електронско прилагодување на температурата.
• Карактеристика на фрижидер со капацитет када Gn 2/1

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart