YO-01

ден38,100.00

Димензии: 600x700x550

* Телото од не’рѓосувачки челик
* Безбеден вентил и термопар
* Двоен режач
* Копчиња за гас кои не се во удари
* Ергономски дизајн и висока ефикасност на гасот
* Погоден за работа со ТНГ и природен гас
* Врвни врвни решетки
* Тава за собирање нерѓосувачки масла

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart